Wat is een Giffy

Een Giffy is digitaal cadeautegoed die je kunt gebruiken om jouw favoriete cadeaukaart of tickets te kopen.

Over Giffy

Giffy biedt een digitaal platform waarmee mensen en bedrijven digitaal cadeautegoed kunnen geven via email of WhatsApp. Zonder plastic dus. Alle grote giftcardmerken die populair zijn bij de doelgroep zijn vertegenwoordigd. Zoals SpotifySony PlaystationZalandoBol.com en de Nationale Bioscoopbon etc.

Als uniek ‘pakpapier’ kan degene die het verstuurd een persoonlijke video maken of kiezen uit de vele animaties om bijvoorbeeld de jarige Job te feliciteren. De ontvanger kan de giftcard direct verzilveren, maar ook de persoonlijke video op zijn of haar social media kanalen delen. Een cadeau geven kan nu dus 24 uur per dag, realtime met je mobiel of laptop!

Giffy heeft mede tot doelstelling om single-use plastic tegen te gaan. En dus doneert Giffy de productiewaarde van een fysieke giftcard, bij iedere verstuurde giftcard, aan de Plastic Soup Foundation.

Giffy is meer dan een slimme, duurzame en makkelijke manier om persoonlijke digitale giftcards te sturen. Het draait ook om de wereld om je heen en geven om de mensen die belangrijk voor je zijn.

Giffy BV

KVK: 63450305

 

Need Help? Chat with us